Analiz Şirketi: TON Coin ve O 11 Altcoin’e Dikkat! Alım Fırsatı

Kripto para piyasası son aylarda oldukça dalgalı bir seyir izliyor. Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan sert düşüşler, aylardır görülmeyen düşük seviyelerin görülmesine neden oldu. Bu durum yatırımcıları tedirgin ederken, bazı analistler ise bu düşüşlerin alım fırsatı yarattığını savunuyor. Bu haberde, TON coin projesinin de aralarında bulunduğu bazı altcoinlerdeki son durumu ve Santiment’in bu konudaki analizlerini inceleyeceğiz.

MVRV oranına göre TON coin ve bu kriptolar, alım fırsatı sunuyor

Kripto para piyasası son zamanlarda dalgalı bir seyir izliyor. Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan sert düşüşler, aylardır görülmeyen düşük seviyelerin görülmesine neden oldu. Bu durum yatırımcıları tedirgin ederken, bazı analistler ise bu düşüşlerin alım fırsatı yarattığını savunuyor.

Santiment’in MVRV oranına göre yaptığı analiz, Bitcoin, Ethereum ve yedi altcoinin dibe yakın olduğunu ve alım fırsatı sunduğunu gösteriyor. MVRV oranı, bir tokenin piyasa değeri ile gerçekleşmiş net değeri arasındaki ilişkiyi ölçen bir göstergedir. MVRV oranı düşük olduğunda, token’ın fiyatının aşırı değerlenmiş olmadığını ve alım fırsatı sunduğunu gösterir. Santiment’in 30 günlük MVRV oranı en düşük seviyelerde olan altcoinler şunlar:

  • Dogecoin (DOGE)
  • Uniswap (UNI)
  • Litecoin (LTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Chainlink (LINK)
  • XRP
  • Cardano (ADA)
  • Bitcoin (BTC)
  • Toncoin (TON)
SEC Durmuyor: Şimdi de Bu Kripto Para Şirketlerini Soruşturuyor!

Bu altcoinlerin MVRV oranları sırasıyla -%19,7, -%16,3, -%15,0, -%13,2, -%11,1, -%10,1, -%9,9, -%9,06 ve +%4,0 olarak belirtiliyor. Santiment’e göre, Bir coinin 30 günlük MVRV’si ne kadar düşükse, yeni alım yapma veya pozisyona ekleme yapma riski o kadar az olur.

FUD için bu 3 altcoin’e dikkat

Bu sırada Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde piyasaların kanamaya devam etmesiyle ve sosyal medya tarihi FUD seviyelerine ulaştı. Kripto forumlarında “satın alma”dan ziyade “satış”tan daha fazla bahsediliyor ve bu durum nadirdir. Bu durum cesur yatırımcılar için bir fırsattır. Cesur dip alıcıları fırsat ararken Santiment’e göre, OP, NEXO ve STORJ gibi kripto paraları aklınızda bulundurabilirsiniz.

Santiment analistleri, bu düşüşlerin kalabalığın panikle satış yaptığı bir ortam yarattığını ve bu durumun cesur yatırımcılar için alım fırsatı sunduğunu belirtiyor. Ancak, yatırımcıların tek bir veri veya sinyale dayanarak karar vermemeleri ve her zaman kendi araştırmalarını yapmaları da önemli. Kripto para piyasası son zamanlarda büyük bir dalgalanma yaşıyor. Santiment gibi bazı analiz platformları, bu düşüşlerin alım fırsatı sunduğunu savunurken, bazı yatırımcılar ise tedirginliklerini dile getiriyor. Yatırımcıların bu piyasalara girerken her zaman kendi araştırmalarını yapmaları ve riskleri göz önünde bulundurmaları önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir